Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 15:41

Σε πανστρατιά για να αποτραπεί η πώληση της ΔΕΗ κάλεσε από την Κοζάνη τους πολίτες ο πρόεδρος του ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης

TOY σπυρου Κουταβα

«Τα μέτρα που σχεδιάζονται για την ΔΕΗ αποτελούν σχέδιο εξόντωσης της μεγαλύτερης επιχείρησης της χώρας που έστησε κυριολεκτικά την Ελλάδα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά την διάρκεια της επίσκεψη του στην Κοζάνη.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους της περιοχής, τόνισε ότι το σχέδιο απαξίωσης της ΔΕΗ είναι τριπλό και περιλαμβάνει «την πώληση του 40% της επιχείρησης, την συνέχιση των δημοπρασιών ΝΟΜΕ μέχρι να πέσει το πελατολόγιο της  στο 50% και την πώληση του 17% μέσω του ΤΑΙΠΕΔ».  Υπογράμμισε ότι «στο παρελθόν αποτρέψαμε εγκλήματα εις βάρος της ΔΕΗ και της μικρής ΔΕΗ που πέρασε από την ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»  αλλά τόνισε ότι τώρα επιχειρούν ακόμη χειρότερη επέμβαση εις βάρος της επιχείρησης «που αποβλέπει στο κλείσιμο των μονάδων, ιδιωτικοποίηση μεγάλου μέρους δυναμικού της ΔΕΗ και στο τέλος το κλείσιμο της».

Τόνισε «ότι όσοι βάζουν χέρι στην ΔΕΗ το χέρι αυτό θα τους κοπεί και η κυβέρνηση που θα προχωρήσει σε αυτούς τους σχεδιασμούς θα πέσει, δεν θα μπορέσει να σταθεί ως κυβέρνηση στην Ελλάδα και μαζί της θα εξαφανιστούν και  όλες οι μνημονικές δυνάμεις».

Τέλος κάλεσε  σε πανστρατιά τους πολίτες και τους φορείς της δυτικής Μακεδονίας έξω από κόμματα και σχηματισμούς «να παλέψουμε δυνατά ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο πώλησης της επιχείρησης» Είμαστε αισιόδοξοι τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης  και πιστεύουμε ότι θα θα νικήσουμε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΕ κατά την διάρκεια της διήμερης περιοδείας του στην ενεργειακή λεκάνη της δυτικής η Μακεδονίας είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, επισκέφθηκε τον Ατμοηλεκτρικό σταθμό του Αγ. Δημητρίου, τις εγκαταστάσεις του Ορυχείου του νοτίου πεδίου και συνομίλησε με εργαζόμενους που δουλεύουν στους εργολάβους της ΔΕΗ. 

πηγη: με πληροφορίες απο απε μπε |σπυρος κουτταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 16:30