Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 13:44

Κοζάνη: Η Ελλάδα προσπαθεί να γίνει πόλος σταθερότητας και δημοκρατίας σε μια ασταθή περιοχή τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας

«Ξαναδηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να υπερασπιζόμαστε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, σε μια περιοχή πολύ ασταθή σε μια περιοχή με πολέμους και φτώχεια όπου  η Ελλάδα μπορεί και προσπαθεί να γίνει πόλος σταθερότητας, πόλος δημοκρατίας» σημείωσε από την Κοζάνη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν την έναρξη της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης ο Δημήτρης Βίτσας  τόνισε ότι «σε μια περίοδο όπου ξανασηκώνει κεφάλι το φίδι του ναζισμού και του φασισμού, η Ελλάδα μπορεί να είναι ο χώρος όπου ανθεί  όχι μόνο η πορτοκαλέα αλλά και η δημοκρατία. Και αυτό είναι  καθήκον της κυβέρνησης και όλων των δημοκρατικών κομμάτων άλλα πρώτα και κύρια καθήκον του λαού που πάντοτε ξεπερνά τις οποιεσδήποτε καταστάσεις και δίδει το δικό του στίγμα».

 Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ερωτώμενος για τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στην ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου μετά και την απόφαση του ΣΤΕ, σημείωσε ότι «η μάχη με την διαπλοκή και την διαφθορά δεν είναι στιγμιαία αλλά έχει πολλά στάδια», εξήγησε ότι ο νόμος για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι αναγκαίος για «να μπορέσει η κυβέρνηση και ο λαός να χτυπήσει την διαφθορά» και ότι «σήμερα ζούμε ένα επεισόδιο». Τόνισε ότι «η συγκρότηση του ΕΣΡ είναι σε κάθε περίπτωση αναγκαία  και ότι θα’ναι μεγάλο πρόβλημα δημοκρατίας εάν τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν συναινέσουν να βρεθεί μια κοινή λύση ώστε να γίνει ο διαγωνισμός και με βάση την απόφαση και με βάση το σύνταγμα».

Ο Δημήτρης Βίτσας ξεκαθάρισε ότι «οι δικαστικές αποφάσεις είναι πάντα σεβαστές» πλην όμως «κρίνονται σε όλα τα επίπεδα και  και εμείς αυτή την κρίση εκδηλώσαμε». 

Τέλος σημείωσε ότι  «αυτοί που σήμερα χαμογελάνε και λένε αυτά που λένε πολύ σύντομα θα δουν ότι το χαμόγελο τους ότι είναι πικρό και μιλώ πρώτα και κύρια για αυτούς που είναι στην βάση της διαφθοράς και της διαπλοκής».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο ηρώων της κεντρικής πλατείας και στην συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση των μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων.  

πηγη:απε-ΜΠΕ | ΣΠΥΡΟς ΚΟΥΤΑΒΑς

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 13:48