Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 13:52

Βαρουφάκης: Θα παραιτηθώ σε περίπτωση ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί σε περίπτωση που υπερισχύσει το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών μιλώντας

το μεσημέρι στην τηλεόραση του Bloomberg. Ο κ. Βαρουφάκης πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να υπογράψει συμφωνία η οποία δεν θα περιλαμβάνει ελάφρυνση του χρέους.
Ο υπουργός Οικονομικών προεξόφλησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η ισχυρότερη δύναμη στην Ελλάδα και μετά το δημοψήφισμα και υποστήριξε ότι οι Ευρωπαίοι εμπιστεύονται την ελληνική κυβέρνηση αλλά "δεν τους αρέσουν" τα όσα κάνει.

Ο κ. Βαρουφάκης ρωτήθηκε αν έχει στηθεί στην ουρά για να βγάλει τα 60 ευρώ του απο τα ΑΤΜ και απάντησε ότι μπορεί να είναι "ο μοναδικός ελληνας που δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο". "Η σύζυγός μου κι εγώ ζούμε πολύ λιτή ζωή τον τελευταίο καιρό" δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης. "Κι έπειτα, το θεωρώ υποτιμητικό να σταθώ στην ουρά..." Οταν ο δημοσιογράφος του Bloomberg επεσήμανε ότι θα ήταν μία ευκαιρία να μιλήσει με τον κόσμο, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι θα το σκεφτεί.

πηγη:καθημερινη

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 13:54