Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 09:54

Αναγνωριστκή συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΗ για το "ταμείο δίκαιης Μετάβασης"

Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ και εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΗ

Συνάντηση  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ  του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και του  Πρόεδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη παρουσία των Αντιδημάρχων Αριστοτέλη Πουτακίδη,

Κώστα Δεσποτίδη και του Δημοτικού Συμβούλου Μανόλη Κουτσοσίμου από πλευράς Δήμου και από πλευράς εκπροσώπων των εργαζομένων της ΔΕΗ των Γιάννη Μανέ και Λευτέρη Παλούκα (μέλη της ΓΕΝΟΠ), του Πρόεδρου του Σπάρτακου Μόσχο Μόσχου, του Γραμματέα του Σπάρτακου Σάκη Μάστορα, τον Κώστα Θεοχάρη Πρόεδρο της «Ενωσης» και του Γραμματέα της Ένωσης Νίκου Ματιάκη.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης, πού πρόσφατα ψηφίστηκε ως πρόταση από την ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου και της ανάγκης καθορισμού ενός συγκεκριμένου πλαισίου σχεδιασμού του. Ο Δήμαρχος Κοζάνης ανέπτυξε όλο το πλαίσιο δράσεων, παρεμβάσεων και στρατηγικής μετάβασης της περιοχής σε μια νέα πραγματικότητα.

 

Κοινό συμπέρασμα, η αναγνώριση της σημασίας  της δημιουργία του Ταμείου  και της παραδοχής πως   μόνο μέσα από το διάλογο μπορούν να προκύψουν λύσεις πάνω στα σοβαρά ανοιχτά ζητήματα της περιοχής μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 09:57