Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 09:41

Τα συνδικαλιστικά "απόνερα" στο Μαμάτσειο νοσοκομείο

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

O διοικητής ενός νοσοκομείου και μάλιστα ενός μικρού περιφερειακού όπως είναι το Μαμάτσειο Μποδοσάκειο δεν έχει δα και τρομακτικές αρμοδιότητες που θα τον φάνταζαν ως «το μέγα μεταρρυθμιστή»

η ως κάποιον που έχει το φάρμακο «δια πάσα νόσο» του συστήματος υγείας. Βασικό του μέλημα μαζί με το ΔΣ, είναι η λεπτομερής παρακολούθηση και υλοποίηση  του προϋπολογισμού του νοσοκομείου, ο έλεγχος των δαπανών, των προμηθειών με τέτοιο τρόπο που να διαφυλάτει το δημόσιο συμφέρον και η αξιοποίηση με τον καλύτερο τρόπο του προσωπικού για την αποδοτικότερη λειτουργία του ιδρύματος προς το συμφέρον των χρηστών του, που δεν είναι άλλοι από τους φορολογουμένους πολίτες. Στα νοσοκομεία υπήρχαν στο παρελθόν και υπάρχουν ακόμη και σήμερα συνδικαλιστικά παράσιτα που τρέφονται από τα απόνερα της λειτουργίας του συστήματος και που τις περισσότερες φορές προσπαθούν να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους.

Συνδικαλιστικοπατέρες που την προηγούμενη περίοδο ως μέλη της αμαρτωλής γραμματείας ΠΑΣΚΕ ΔΥ, που όριζε διευθυντές, τμηματάρχες, προϊσταμένους, που καταδίκαζε ικανούς υπαλλήλους στην αφάνεια γιατί δεν ήταν μέλη του ευρύτερου συστήματος, που συνδιαλεγόταν με την εκάστοτε διοίκηση η προϊσταμένη αρχή για προσωπικές εξυπηρετήσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις με την ανοχή της διοίκησης ασκούσαν συνδιοίκηση, προσπαθούν να επιβάλουν την ατζέντα τους σε να παιχνίδι που διέπρεψαν στο παρελθόν  ακόμη και στο Μαμάτσειο νοσοκομείο.

Ο κ. Χιωτίδης ως διοικητής του νοσοκομείου, οφείλει  να συγκρουστεί με τα φαινόμενα σαπίλας και συνδικαλιστικού παραγοντισμού που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος και να μην κάνει τα χατίρια σε συνδικαλιστικοπατέρες που παριστάνουν τους προστάτες των εργαζομένων.

Ο κ. Χιωτίδης φαίνεται αρχικά ότι αντιμετώπισε με ορθό τρόπο την εντυπωσιοθηρία της Περιφέρειας για τα θέματα της υγείας, αφού ξεκαθάρισε σε όλες τις τοπικές πλευρές ότι, ως διοικητής θα επιτελέσει τα καθήκοντα που απορρέουν από τον ρόλο του, χωρίς εκπτώσεις.  Είναι καιρός να βάλει στην θέση που τους αξίζει τα πρόσωπα και τις συνδικαλιστικές πρακτικές που έρχονται από το αμαρτωλό παρελθόν και που δεν έχουν θέση στην λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος στο 2016. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2016 11:22