Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 18:58

Τι εκανε η κ. Φτάκα για την αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής και Τραμπολίνο; (φωτο)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η κ. Φτακα του ΟΑΠΝ έδωσε στην δημοσιότητα τις εργασίες συντήρησης που πραγματοποίησαν τα συνεργεία του δήμου στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ. Εργασίες που στον ένα η άλλο βαθμό

κρατούν σε αξιοπρεπή λειτουργία το δημοτικό στάδιο της πόλης. Δεν γίνεται κατανοητή  η ανάγκη της δημοσιοποίησης των εργασιών όπως πόσες βρύσες αλλάχτηκαν η πόσες πόρτες επιδιορθώθηκαν αφού πρόκειται για τις καθημερινές δουλειές ρουτίνας που κάνουν τα τεχνικά συνεργεία του δήμου. Ειδάλλως να μας ενημερώσει η κ. Φτακα και πόσα τηλέφωνα  εντος και εκτός Κοζανης κάνουν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας που διευθύνει για την διεκπεραίωση της καθημερινότητας του Οργανισμού. Υπερβολές η διάθεση προβολής; δεν ξέρω τι απο τα δύο ισχύει.

Πάντως καλό ειναι η κ. Φτάκα να διαβάσει την επιστολή της''Κίνησης τόπος να ζείς'' που επισκέφθηκε ένα χρόνο πρν απο τις εκλογές του 2014 την αίθουσα της Ενόργανης Γυμναστικής και Τραμπολίνο και τα όσα κατέγραψαν τα στελέχη της. Την επιστολή την βρήκαμε στο σίτε της Κίνησης και μπορώ να πω οτι οσα αναφέρει υπο μορφή καταγγελίας ισχύουν αλλά με πολύ μεγαλύτερη ενταση ενω δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία εργασία αποκατάστασης η συντήρησης στο συγκεκριμένο χώρο.  

Η επιστολή με τον Τίτλο 

Τριτοκοσμική και επικίνδυνη η εικόνα της αίθουσας ενόργανης γυμναστικής στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Σε πρόσφατη επίσκεψή μας στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στο ΔΑΚ Κοζάνης γίναμε μς εργου μάρτυρες μιας εικόνας που δεν τιμά την πόλη και πολύ απέχει από το να χαρακτηριστεί ως χώρος που καλύπτει τις στοιχειώδεις ανάγκες των αθλητριών και των αθλητών που γυμνάζονται εκεί.

Ένα μεγάλο σκάμμα στην μια άκρη της αίθουσας που συνεχώς πλημμυρίζει  και μια αντλία που αντλεί τα νερά, τοίχοι γεμάτοι υγρασία και μούχλα με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των αθλητών, ακατάλληλα αποδυτήρια και κυρίως πολλά ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες υγινεινής και ασφάλειας της αίθουσας.

Παρά τις παρεμβάσεις των γονέων αλλά και τις προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής για βελτίωση των συνθηκών τίποτα δεν έγινε με αποτέλεσμα τα παιδιά της περιοχής να αθλούνται σε μια ακατάλληλη αίθουσα. Οφείλει ο Δημοτική αρχή να απαντήσει πειστικά στο ερώτημα για τις αιτίες του προβλήματος αλλά και για την καθυστέρηση στην επίλυση των προβλημάτων. Είναι γεγονός οξύμωρο να επενδύουμε πολλά λεφτά για μεγαλεπήβολα και φαραωνικά έργα αλλά, από την άλλη να μην διαθέτουμε τις βασικές υποδομές που αρμόζουν σε μια σύγχρονη πόλη για την άθληση των παιδιών μας.

https://protovouliadk.wordpress.com/2013/05/17/%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1/

Κοζάνη 17/5/2013

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 10:24