Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 09:15

Καστοριά: Αισιοδοξία για τη Διεθνή Εκθεση Γούνας Καστοριάς από 4-7 Μάϊου

Με τη συμμετοχή 112 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα ανοίξει τις πύλες της η 42η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς  που οργανώνει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς από τις 4 -7 Μαΐου 2017.

 Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι «η φετινή Έκθεση να αποτελέσει την θετική συνέχεια των αισιόδοξων μηνυμάτων που προηγήθηκαν για την βιομηχανία της γούνας, στα  Εκθεσιακά γεγονότα τόσο του Χονγκ – Κονγκ, όσο και του Μιλάνο, τα οποία λειτούργησαν ενθαρρυντικά για την ανάκαμψη της ψυχολογίας του κλάδου», σημείωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου γουνοποιών Γιάννης Κορεντσίδης μιλώντας στους δημοσιογράφους της περιοχής.

Το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για να συμμετάσχουν στην έκθεση είναι μεγάλο και όπως εξήγησε ο κ. Κορεντσίδης «έχουν υπερκαλυφθεί όλοι οι διαθέσιμοι χώροι του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας». Οι 82 από τις 112 Εκθέτες είναι ελληνικές γουνοποιητικές επιχειρήσεις και σύμφωνα με τους οργανωτές, είναι ότι καλύτερο σήμερα διαθέτει ο κλάδος στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, ενώ 14 Εκθέτες είναι επιχειρήσεις από την Ρωσία την Ευρώπη και την Κίνα. Για πρώτη φορά θα συμμετάσχει στην έκθεση πολυπληθής αντιπροσωπεία επιχειρηματιών που ανήκουν στο  σύνδεσμο Γουνοποιών Κίνας με τους οποίους έχει  αναπτυχθεί συνεργασία και «από την πλευρά μας θα ανταποδώσουμε την επίσκεψη με την παρουσία μελών του Συνδέσμου μας στην αντίστοιχη έκθεση που οργανώνεται στο Πεκίνο», ανέφερε ο Γιάννης Κορεντσίδης.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το workshop νέων σχεδιαστών, ενημερωτικές ημερίδες σε συνεργασία με τη Helexpo ΔΕΘ, αλλά και το GALA που σύμφωνα με τους οργανωτές  θα γίνει σε χώρο «έκπληξη», με στόχο να προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πόλη της Καστοριάς, από τους Έλληνες και ειδικά τους ξένους δημοσιογράφους που έχουν προγραμματίσει να είναι παρόντες στην  δημοσιογραφική κάλυψη της Έκθεσης.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Ιορδάνη  Μιχαηλίδη έχουν δηλώσει συμμετοχή εμπορικοί επισκέπτες από Ευρώπη και την Ρωσία ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και συζητήσεις που βρίσκονται  σε προχωρημένο στάδιο,  με τέσσερις αεροπορικές εταιρίες για  πτήσεις τσάρτερ που θα μεταφέρουν τους εμπορικούς επισκέπτες κατά την διάρκεια της έκθεσης στο αεροδρόμιο «Αριστοτέλης» της Καστοριάς. 

Τέλος, ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές ότι στις 10 Απριλίου, προγραμματίζεται μεγάλη εκδήλωση  από κοινού με την ΔΕΘ HELEXPO στις εγκαταστάσεις της τελευταίας,  όπου θα είναι προσκεκλημένοι Έλληνες δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι ελληνικών μέσων ενημέρωσης. 

πηγη:ΑΠΕ ΜΠΕ| ΣΠ ΚΟΥΤΑΒΑς 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 09:22