Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 19:26

Πτολεμαΐδα: Σε κλίμα οδύνης και πόνου έγινε η κηδεία της μητέρας και του χρόνου παιδιού της

Μέσα σε κλίμα οδύνης έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, η κηδεία της 33χρονης Αποστολίας Παπαδοπούλου και του τρίχρονου παιδιού της Παύλου που έχασαν την ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα που έγινε στο 83 χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στην Θήβα.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στο Ιερό ναό  Αγίας Σκέπης παρουσία του Μητροπολίτη Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητου, πολυπληθούς ομάδας αρχιερέων αλλά και πολύ κόσμου που ήρθαν από την Αθήνα, το Αμύνταιο και την Φλώρινα  για ν ‘αφήσουν ένα λουλούδι και να πουν ένα αντίο στην νεαρή μητέρα και  το παιδί της που χάθηκαν τόσο πρόωρα. Τραγική φιγούρα ο  μοναδικός επιζών του φρικτού αυτού δυστυχήματος, σύζυγος και πατέρας, ο  Υπάτιος Πατμάνογλου, που σε όλη την διάρκεια της τελετής στεκόταν  βουβός και συντετριμμένος  με το βλέμμα του συνεχώς στραμμένο στις φωτογραφίες της γυναίκας του και του παιδιού του που κοσμούσαν το φέρετρο.  Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος μίλησε για την άτυχη γυναίκα και το παιδί της και με τον παρηγορητικό λόγο της εκκλησίας προσπάθησε να απαλύνει τον πόνο του πατέρα αλλά και της υπόλοιπης οικογένειας  που είδαν το παιδί τους και το εγγόνι τους να χάνεται σε μια στιγμή.

Η Αποστολία Παπαδοπούλου μεγάλωσε  με τους γονείς της στις εργατικές κατοικίες Πτολεμαΐδας και τα τελευταία χρόνια ασχολούταν με την διακόσμηση χώρων σε εκδηλώσεις και τελετές γάμων προσπαθώντας να βοηθήσει στο εισόδημα της οικογένειας . Πριν από δύο χρόνια ο σύζυγός της Υπάτιος Πατμάνογλου προσλήφθηκε στη ΕΥΔΑΠ και έτσι μετά από λίγο διάστημα μετακόμισαν όλοι μαζί στην Αθήνα. Στην νέα τους ζωή που ξεκίνησαν στην πρωτεύουσα  έκαναν καινούργιους φίλους και ατένιζαν το μέλλον με αισιοδοξία. Το μοιραίο ατύχημα έγινε κατά την διάρκεια του ταξιδιού της οικογένειας με προορισμό την Πτολεμαΐδα, τόπο καταγωγής της 33χρονης, για να γιορτάσουν τις Απόκριες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα όταν σταμάτησαν λόγω ανάγκης σε πάρκινγκ που βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού. 

Ο 41χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε προς την τουαλέτα ενώ  33χρονη σύζυγός του Αποστολία και ο τρίχρονος γιος τους Παύλος παρέμειναν στο αυτοκίνητο. Ένα λεπτό αργότερα αυτοκίνητο μάρκας  Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, όπως φαίνεται από τα βίντεο ασφαλείας της εθνικής οδού μπήκε στον παράδρομο του πάρκινγκ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και καρφώθηκε πάνω στο κινητοποιημένο αυτοκίνητο. Από την σφοδρή σύγκρουση τα δύο οχήματα πήραν φωτιά με αποτέλεσμα η 33χρονη Αποστολία και ο τρίχρονος γιος της, όπως και ο οδηγός της Porsce  να  απανθρακωθούν,  ενώ ο συνοδηγός  του Γιώργου Βακάκη, εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο και εντοπίστηκε νεκρός μερικά μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 19:29