Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 17:27

Ο δήμαρχος Εορδαίας καλωσόρισε τους σπουδαστές της πυροσβεστικής σχολής Πτολεμαΐδας

Τους πρώτους 93 σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας καλωσόρισε σήμερα Δευτέρα η δημοτική αρχή Εορδαίας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Σάββα Ζαμανίδη,

ο οποίος συνοδευόταν από αντιδημάρχους του και τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας.

Ο Σάββας Ζαμανίδης ευχήθηκε στους δόκιμους πυροσβέστες καλή διαμονή στην πόλη της Πτολεμαΐδας, καλές σπουδές, καλή Χρονιά και καλή ακαδημαϊκή χρονιά περιοχή μας. «Ήρθατε στην πόλη μας σε δύσκολες στιγμές», είπε, αναφερόμενος στα προβλήματα από την κακοκαιρία που προξένησαν προβλήματα και στην τηλεθέρμανση της πόλης και διαβεβαίωσε τόσο τον διευθυντή της Σχολής όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους δόκιμους πυροσβέστες ότι ο δήμος Εορδαίας θα βρίσκεται δίπλα τους για να συνδράμει στο έργο της Σχολής σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Διαβεβαίωσε επίσης τους σπουδαστές ότι ο κόσμος της Πτολεμαΐδας είναι φιλόξενος και θα τούς αγκαλιάσει, αλλά και ότι ο δήμος θα μεριμνήσει ώστε να γνωρίσουν ό,τι αξιόλογο και ενδιαφέρον υπάρχει στην περιοχή μας, καθώς ο δήμος θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με την Πυροσβεστική Σχολή και θα διοργανώσει κάποιες ενημερωτικές εκδηλώσεις, με στόχο να γίνουν πρεσβευτές της περιοχής μας στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο δήμαρχος Εορδαίας συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό της σχολής γιατί έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να ετοιμαστούν έγκαιρα τα πάντα για την ομαλή έναρξη λειτουργίας της σχολής, δηλώνοντας ότι η λειτουργία της σχολής αυτής είναι πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη για την περιοχή. Δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι για τη δημιουργία της σχολής αυτής δούλεψαν πάρα πολλοί άνθρωποι, επισημαίνοντας πως καθοριστικό ρόλο για τη δημιουργία της σχολής έπαιξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αλλά και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, του δήμου Εορδαίας, καθώς και της ΑΝΚΟ ΑΕ.

Ο Σ. Ζαμανίδης είχε προηγουμένως σύσκεψη με τον διευθυντή της Πυροσβεστικής Σχολής, στην οποία συζητήθηκαν τα τυχόν προβλήματα που αντιμετώπισε η σχολή λόγω των γνωστών προβλημάτων του παγετού που επικράτησαν την περίοδο αυτή στην περιοχή μας και είχαν ως αποτέλεσμα και τα γνωστά προβλήματα που προκλήθηκαν στην τηλεθέρμανση της πόλης λόγω βλάβης στις δύο μονάδες του ΑΗΣ Καρδιάς που τροφοδοτούν με θερμική ενέργεια το δίκτυο της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης της πόλης.

Από την πλευρά του ο διοικητής της Σχολής, Πύραρχος Ανδρέας Παπαζαχαρίας, ενημέρωσε τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του ότι δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας ώστε να λειτουργήσει κανονικά η σχολή- παρά τα προβλήματα που προξένησε η κακοκαιρία και που είχαν ως συνέπεια προβλήματα στη θέρμανση αλλά και στην ύδρευση του κτηρίου που φιλοξενεί τη σχολή. Αναφέρθηκε επίσης στην υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να λειτουργήσει στην ώρα της η σχολή. Δήλωσε επίσης ότι όλοι, διοίκηση και εκπαιδευτικό προσωπικό θα δώσουν τον αγώνα τους και με τη συνδρομή των τοπικών αρχών, ώστε να είναι απρόσκοπτη η πορεία της εκπαιδευτικής διαδικασίας της Πυροσβεστικής σχολής.

ΠΗΓΗ: e-ptolemaios.gr 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 17:30