Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 19:56

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο ορυχείο Μαυροπηγής

Με την ζωή ενός ανθρώπου μόλις 34 χρονών ¨συμπληρώθηκε¨

αυτή τη φορά η μαύρη λίστα με τα θύματα/νεκρούς από εργατικό ατύχημα στους χώρους της ΔΕΗ.
Ανείπωτη η τραγωδία και η θλίψη για την οικογένεια των εργαζόμενων στη ΔΕΗ, για την οικογένεια και το συγγενικό περιβάλλον του άτυχου νέου.
Το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της παραμονής Χριστουγέννων στο Ορυχείο Μαυροπηγής (στην πύλη που οδηγεί στα ορυχεία Καρυοχωρίου και Κομάνου) όταν ο εργαζόμενος, (ηλεκτροσυγκολλητής που εργαζόταν σε εργολάβο), χτυπήθηκε σοβαρά από την πόρτα της καρότσας την οποία προσπαθούσε να κολλήσει, όταν αυτή απασφαλίστηκε με αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, διαχρονικά, κατέβαλε και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν τις καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες κατά την τέλεση του καθήκοντός.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ επέμενε και θα επιμένει, η τέλεση των εργασιών να γίνεται μόνο όταν υπάρχουν οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που εγγυώνται την ασφάλεια των εργαζόμενων.
Δυστυχώς είναι προφανές ότι η απουσία της Επιθεώρησης Μεταλλείων θα ¨δίνει το δικαίωμα¨ να δημιουργούνται επισφαλείς συνθήκες για τους εργαζόμενους, ¨επιτρέποντας¨ την τέλεση εργασιών χωρίς ασφάλεια, με τα τραγικά αποτελέσματα που ενέχει μία τέτοια κατάσταση.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου και γνωρίζοντας πολύ καλά το ανείπωτο μέγεθος της οδύνης, θα δίνει πάντα αγώνα για καλύτερες συνθήκες εργασίας γιατί τίποτα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου 2014 20:01