Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 09:19

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΠΕ Κοζάνης για τις Προκριματικές Εκλογές της 14ης Απριλίου

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΠΕ Κοζάνης απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εκατοντάδες μέλη και φίλους/ες που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή για την ανάδειξη της υποψηφιότητας

απ’ την Δ. Μακεδονία που συμμετέχει ήδη στο ευρωψηφοδέλτιο που ανακοινώθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Στο σύνολο των τεσσάρων νόμων της Δ. Μακεδονίας πρώτευσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου, από την Καστοριά, στην οποία κι ευχόμαστε καλόν αγώνα κι επιτυχία. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους συνυποψηφίους: Γκάσταρη Βασιλική, Ντίνη Γεώργιο, Σαπαλίδη Σάββα. 

Η διαδικασία των προκριματικών εκλογών για την στελέχωση του ψηφοδελτίου αποτέλεσε μια πρωτοποριακή, απόλυτα δημοκρατική κι άμεση διαδικασία, στην οποία τα μέλη κι οι φίλοι/ες του κόμματος υπέδειξαν με την ψήφο τους εκείνους/ες που προτιμούν να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια τους στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. 

Εδώ δεν αποφάσισε ο Αρχηγός, αποφάσισε η κοινωνία, έξω και μακριά από πολιτικές μετεγγραφές και τηλεοπτικές υποψηφιότητες. Μπροστά μας έχουμε ένα κοινό στόχο. Να κάνουμε ξανά το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ κοινωνική πλειοψηφία. Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου δεν κρίνονται μόνο η σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου κι η πορεία της Ευρώπης για τα επόμενα πέντε χρόνια. 

Είναι πρόκριμα και για το μέλλον της Ελλάδας.

 Έχουμε την ευκαιρία να στείλουμε στην Κυβέρνηση ένα μεγάλο ΟΧΙ. ΩΣ ΕΔΩ ! 

Το αυταρχικό καθεστώς Μητσοτάκη από τη μέρα των εκλογών θα πρέπει να μέτρα αντίστροφα. Οι Έλληνες πρέπει να βάλουμε φρένο στις πολιτικές της φτώχειας, της ακρίβειας, του κοινωνικού αποκλεισμού. Στην ανεξέλεγκτη διασπάθιση και λεηλασία του δημοσίου χρήματος. Στην ανεύθυνη πολιτική της μυστικής διπλωματίας και της υποτέλειας στα εθνικά μας θέματα. 

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. 

 

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 09:21