Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 17:09

Καρυπίδης σε συνδικαλιστές της ΔΕΗ στην Περιφέρεια: «Αν πουληθεί μια μετοχή ή ένα εργοστάσιο της Επιχείρησης και την πάρει ιδιώτης και πέσουν οι υπογραφές, θα παραιτηθώ»

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή συνδικαλιστών της ΔΕΗ και υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδοίας Θόδωρου Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα τι μεσημέρι στη ΖΕΠ, με αντικείμενο την αυριανή επίσκεψη στην Κοζάνη, για το αυριανό έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο, του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκη.

 

Στόχος της σημερινής πρωτοβουλίας ήταν η διαμόρφωση ενός κοινού πλαισίου Περιφέρειας και συνδικαλιστών, αλλά και τοπικών φορέων, που θα τεθεί στον υπουργό, ως προς τη θέση της τοπικής κοινωνίας απέναντι στη διαφαινόμενο πρόθεση της κυβέρνησης για πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Σύμρωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia μέσα στη σύσκεψη ο κ. Καρυπίδης επανέλαβε πως ο ίδιος θα παραιτηθεί, εφόσον πωληθεί λιγνιτική μονάδα, κάτι που φαίνεται πως ικανοποίησε τους συνδικαλιστές, ενώ συμφωνήθηκε να προταθεί να γίνει συνάντηση μέσα στην επόμενη εβδομάδα (πριν την 7η Απριλίου) στην Αθήνα με τον υπουργό Ενέργειας και τη συμετοχή του περιφερειάρχη, βουλευτών και συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ και των τοπικών σωματείων.

«Δεν αλλάζει τίποτα, από εδώ ο υπουργός θα φύγει ξέροντας πως η τοπική κοινωνία λέει «δεν πουλάμε,βρείτε άλλο τρόπο να κλείσετε την αξιολόγηση», σημείωσε γνωστός συνδικαλιστής στο Kozanimedia, αμέσως μετα το πέρας τησ συνάντησης.

Μιλώντας, πάντως, στους δμοσιογράφους ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «Η πρωτοβουλία για τη συνάντηση των βουλευτών με τον κ. Σταθάκη ήταν δική μου….εμείς δεν πουλάμε και δεν πουλιόμαστε…επειδή δε θέλω να κοθράζονται η παραίτησή μου ισχύει. Αν πουληθεί μια μετοχή ή ένα εργοστάσιο της Επιχείρησης και την πάρει ιδιώτης και πέσουν οι υπογραφές θα παραιτηθώ. Μέχρι τότε θα παραμείνουμε στις επάλξεις με τη κοινωνία και τους εργαζόμενους για να το αποτρέψουμε. Εμείς στα συμφέροντα δε θα στρώσουμε χαλιά».

πηγη: κοζανιμεδια

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 17:13