Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 12:09

Προβληματισμός στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου για την αποχώρηση των Καθηγητών. Tι λέει ο Πρύτανης στο vetofm

Αποδυναμώνεται δραματικά η Πολυτεχνική σχολή του ΠΔΜ και ειδικότερα το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών που αποτελούσε

το στολίδι του πανεπιστημίου μετά την απόφαση μετάκλησης δύο πρωτοβάθμιων καθηγητών του τμήματος προς την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ.

Μιλώντας στο vetofm ο Πρύτανης του ΠΔΜ κ. Α. Τουρλιδάκης σημείωσε οτι η υπόθεση ήταν γνωστή στο πανεπιστήμιο, οι ενεργειές τους είχαν ξεκινήσει μετά το σχέδιο Αθηνά και οτι ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει άτυπα τον πρύτανη του ΑΠΘ κ. ΜΉΤΚΑ οτι δεν θα μπορούσε να συνεναίσει θετικά στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου για να φύγουν οι δύο καθηγητές θεωρώντας μάλλον οτι το όλο θέμα θα περάσει απο την Σύγκλητο και οχι απο την κοσμητεία της Σχολής.. Ο ίδιος δήλωσε προβληματισμένος απο την εξέλιξη αυτή και οτι θα συμβουλευθεί την νομική υπηρεσία του Πανεπιστημίου για τις επόμενες ενέργειες πάντα σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας αφού τόσο ο ίδιος οσο και οι διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος πρώτη φορά αντιμετω[πίζουν τέτοιο περιστατικό.

Πρόκειται για τους καθηγητές Ανανία Τομπουλίδη κοσμήτορα της Πολυτεχνικής σχολής του ΠΔΜ ο οποίος από το τμήμα Μηχανολόγων αναχωρεί με μετάκληση οδεύει στο τμήμα της Πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ και ο Ευστάθιος Κικινίδης που από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΠΔΜ αναχωρεί για το τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 12:31