Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 21:17

Χριστουγεννιάτικο παζάρι και γιορτή του Συλλόγου Ηλιαχτίδα (video&photo)

Ρεπορτάζ της Μερόπης Βαχτσεβάνου Στον κεντρικό πεζόδρομος της Κοζάνης

στήθηκε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας <ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> , όπου τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους και των γονέων τους έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα δωρα. Για πρώτη φορά φέτος, έγινε συνεργασία και με το ειδικό εργαστήρι για την κατασκευή των ημερολογίων.  Όλα αυτά μαζί με τα λικέρ που φρόντισαν να κάνουν οι γονείς κατά την διάρκεια του καλοκαιριού  θα διατεθούν κατά την διάρκεια των γιορτών στο σπιτάκι που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο.

Οι κατασκευές που διατίθενται είναι ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα στολίδια,ξύλινες εικόνες,εικόνες σε κεραμίδες,λικέρ,διακοσμητικά μπουκάλια και πιατέλες,τετράδια και DVD με τα θεατρικά των παιδιών του συλλόγου σε συνεργασία με την ΚΙΒΩΤΟ.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των κατασκευών θα βοηθήσουν το σύλλογο ώστε να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας  του <σπιτιού της ηλιαχτίδας> ,  να συνεχίσει τις δραστηριότητες που προσφέρει στα παιδιά και να βοηθήσει όσες οικογένειες έχουν ανάγκη.

Επίσης, σήμερα ο σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων με αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας <ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> , πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο αναψυκτήριο του Αγίου Δημητρίου . Την γιορτή πλαισίωσε ζωντανή μουσικής από την περιοχή.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 21:46

Πολυμέσα