Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 22:29

Στο νοσοκομείο Καστοριάς η κατηγορούμενη μάνα του Κωστή Πολύζου, για την επόμενη εβδομάδα ορίστηκε η συνέχιση της δίκης

Τη διακοπή της δίκης για την ερχόμενη Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, αποφάσισε πριν λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς μετά την αδιαθεσία που ένοιωσε η  Δέσποινα Κουτσέγκου που κατηγορείται

για την δολοφονία του παιδιού της. Η κατηγορούμενη αποχώρησε από την αίθουσα του δικαστηρίου με αναπηρικό αμαξίδιο και στην συνέχεια με στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καστοριάς.  Η μητέρα του 23άχρονου  Κωστή Πολύζου κατά την διάρκεια της απολογίας της ένοιωσε αδιαθεσία έδειξε να μην μπορεί  να συνεχίσει  και προς στιγμήν σταμάτησε η διαδικασία της δίκης. Όμως χρειάστηκε η μεταφορά της στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του δικαστηρίου να διακόψει την συνεδρίαση και να ορίσει την συνέχιση της την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

Το δικαστήριο που ξεκίνησε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου διακόπηκε προκειμένου να καταθέσει η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη και άλλοι ουσιώδεις μάρτυρες που δεν παραβρέθηκαν στην έναρξη της δίκης. Συνεχίστηκε σήμερα με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων, όπως της δημοσιογράφου, του πολίτη που αγόρασε το αγροτικό αυτοκίνητο από την οικογένεια του άτυχου νεαρού, καθώς και του ετεροθαλή μικρότερου αδελφού του Κωστή Πολύζου. Επίσης διαβάστηκε στο δικαστήριο επιστολή  της ψυχολόγου της Ελληνικής αστυνομίας που εξέτασε τον ανήλικο αδελφό του καθώς και έκθεση του γενετιστή που διαπιστώνει ίχνη αίματος και γενετικού υλικού στο αγροτικό αυτοκίνητο. 

Ο Κωστής Πολύζος μόλις 23 χρόνων, χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011, από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οκτώ μήνες μετά την  εξαφάνιση του στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε μισοφαγωμένο, από τα άγρια ζώα στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι στα σύνορα των νομών Κοζάνης – Γρεβενών.  Το πτώμα του νεαρού εντόπισε περαστικός κυνηγός της περιοχής.

Πέντε χρόνια, μετά το τραγικό περιστατικό ο ανακριτής Κοζάνης που ερευνούσε το φάκελο της υπόθεσης εντόπισε  στοιχεία και αντιφάσεις του ζεύγους δηλαδή της μητέρας του και του πατριού του και σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Κοζάνης τον Ιανουάριο του 2016  δόθηκε εντολή σύλληψης της μητέρας του Κωστή Πολύζου και του πατριού, όπου και προφυλακίστηκαν με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, περιύβρισης νεκρού, ψευδορκίας μάρτυρα και πλαστογραφίας μετά χρήσης.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΜΠΕ| ΣΠ ΚΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016 22:33