Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 17:03

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών "καρφώνει" Πατση για επανάληψη παλιάς εξαγγελίας του 2019 για τις εργατικές στην Κυρακαλή

Το 2019 ο βουλευτης Γρεβενών είχε προβεί στην ιδια εξαγγελία για τις εργατικές με αυτήν της μολις; μιας εδομαδος Το 2019 ο βουλευτης Γρεβενών είχε προβεί στην ιδια εξαγγελία για τις εργατικές με αυτήν της μολις; μιας εδομαδος

Συμπατριώτες τα μάθατε ???

Επισκέφθηκε την περιοχή μας κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο, μεταξύ άλλων,  από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, τους

Βουλευτές Ανδρέα Πάτση (Γρεβενών), Γιώργο Αμανατίδη (Κοζάνης) και Δημήτρη Βαρτζόπουλο (Β’ Θεσσαλονίκης),  και τον Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) Σπύρο Πρωτοψάλτη .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν με τοπικούς φορείς (Δήμος Γρεβενών , Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Γρεβενων, Επιμελητήριο και άλλους ).

Μεταξύ άλλων  ειπώθηκε από τους εκπροσώπους της κυβερνήσεις στις συναντήσεις αυτές :

  • Πως δεν φταίνε σε τίποτα αυτοί για το διαφορετικό ποσοστό επιδότηση πιθανών επενδύσεων από τον Αναπτυξιακό Νόμο μεταξύ της Π.Ε. Γρεβενών και  της Π.Ε. Κοζάνης (63% για επενδύσεις στην Π.Ε. Γρεβενών και ταυτόχρονα για την Π.Ε. Κοζάνης 70%)με αποτέλεσμα η Π.Ε. Κοζάνης να είναι πιο ελκυστική ως προορισμός υλοποίησης πιθανών επενδύσεων, πως τα ποσοστά αυτά προέκυψαν μετά από σκληρή διαπραγμάτευση  με τη Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ως εκ τούτου θα έπρεπε να είμαστε ευχαριστημένοι  με την τελική διαμόρφωση !!!  Ας μην είμαστε αχάριστοι !!!
  • Πως : «η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στους  ρυθμούς  ανάπτυξης» !!!!!  

Πως είπατε? Είστε μακροχρόνια άνεργος ?  Τα παιδιά σου έχουν φύγει ως μετανάστες ? 

Αγαπητοί μου κάνετε λάθος ! Δεν είναι αυτό που νομίζεται !! Αλήθεια λένε!!! Η ανάπτυξη είναι εδώ!!!!

 

  • Πως δεν φταίνε σε τίποτα αυτοί, «είναι αναρμόδιοι» κατά δήλωση,  για το ότι  ο αριθμός των εισακτέων στα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Π.Ε. Γρεβενών, για το έτος 2022-2023, είναι τέτοιος που αφήνει 459 κενές θέσεις στα δύο Πανεπιστημιακά Τμήματα των Γρεβενών. 

 

Βλέπεται δεν ψήφισαν αυτοί την θέσπιση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής για τους εισακτέους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ούτε βέβαια για κατάργησή του τρίτου Πανεπιστημιακού Τμήματος που προβλεπόταν για την Π.Ε. Γρεβενών, με  την ψήφο  του κ. Πάτση, με την ιδιότητα του Βουλευτή Γρεβενών, να ξεχωρίζει μεταξύ άλλων !!!!!  Ησυχίααα !!!  «Άκρα του τάφου σιωπή» !!!

  • Πως, σήμερα, το  παρόν και μέλλον του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας το έχουν στα χέρια τους άνθρωποι μεταξύ των οποίων υπάρχει, κατ΄ ελάχιστο,  διαφορά απόψεων, σε ότι αφορά την αξιολόγηση της  λειτουργικότητας του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και βέβαια το μέλλον αυτού. 

Πως  το εμβληματικό για τον τόπο μας έργο  αντί να αποτελεί στρατηγικό στόχο για την επιτυχή επίτευξη του οποίου απαιτείτε η γενική συστράτευση αυτό αποτελεί   πεδίο αντιπαράθεσης  μεταξύ τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που ο καθένας διεκδικεί για τον εαυτό του άραγε τί ???.

 

  • Πως το έργο των εργατικών κατοικιών ωρίμασε και βρίσκεται στο τελικό του στάδιο.

 

Ας μην είμαστε καχύποπτοι με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αλλά παράλληλα  ας μην ξεχνάμε το ότι  υπάρχει  και παλιότερη παρόμοια ανακοίνωση του κ. Πάτση, την 8 Οκτωβρίου του 2019, με θέμα την  ολοκλήρωση του έργου των εργατικών κατοικιών και την παράδοση του εντός 2,5 ετών



Πηγή : https://greveniotis.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 17:16