Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 11:59

Συνάντηση του δημάρχου Φλώρινας με μαθητές του ΟΑΕΔ

Ξεκίνησαν στον Δήμο Φλώρινας τη Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016, την πρακτική τους άσκηση οι μαθητές της Σχολής ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα,

ο Δήμος Φλώρινας προσέλαβε 40 μαθητές περίπου διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα απασχοληθούν στις υπηρεσίες του Δήμου.
Τους μαθητές υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ενώ παρόντες, επίσης, ήταν ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ Μαθητείας, κ. Παντελής Μαύρου, και ο κ. Σωκράτης Εστές, Υποδιευθυντής της Σχολής.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας καλωσορίζοντας τους μαθητές ανέφερε ότι ο Δήμος Φλώρινας συμβάλλει με κάθε τρόπο στην απασχόληση των νέων και για τον λόγο αυτό εκδηλώνει κάθε χρόνο ενδιαφέρον για την πρόσληψη μαθητών από τη Σχολή ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ. Η οικονομική ενίσχυση των τοπικών νοικοκυριών, είπε χαρακτηριστικά, αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας. Ανέφερε, επίσης, ότι η βοήθειά τους στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου είναι σημαντική, και, τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Μαύρου και τον κ. Εστέ για την αγαστή συνεργασία τους.
Ο κ. Μαύρου ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τη συνεργασία τους και ανέφερε ότι χάρη στη συμβολή του Δήμου η Σχολή ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Φλώρινας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό απασχόλησης μαθητών σε πανελλαδικό επίπεδο. Τέλος, αναφέρθηκε και στο σύνολο της συνεργασίας και σε άλλες δημιουργικές δράσεις που υφίσταται μεταξύ του Δήμου και της Σχολής με πολύ θετικά αποτελέσματα και για τις δυο πλευρές και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας ευρύτερα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017 12:03