Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 12:41

Τα γραφεία του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτροφίας Αμυνταίου επισκέφθηκε ο βουλευτής Φλώρινας Κ. Σέλτσας

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος μαζί με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης κ. Αντωνιάδη Γιάννη, πραγματοποίησαν επίσκεψη την

προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου και συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Δ.Σ και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Ιωαννίδη Τιμόθεο και τον Αντιπρόεδρο κ. Ματενίδη Χαράλαμπο.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής και συγκεκριμένα τις ελληνοποιήσεις γαλακτοκομικών προιόντων και τα προβλήματα μείωσης της παραγωγής λόγω του παγετού των τελευταίων εβδομάδων.
Ο κ. Σέλτσας συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για τις δράση του και τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχουν οι συναιτερισμοί και οι ομάδες παραγωγών για την κτηνοτροφία, για την αγροτική οικονομία και τη συνολικότερη οικονομία της χώρας, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στην περιφερειακή αγροτική ανάπτυξη και στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού της υπαίθρου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 12:47