Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 19:44

''Εχουμε ευθύνες, κάναμε λάθος που στο παρελθόν ενθαρρύναμε τον λαϊκισμό'' δηλώνει ο Θέμης Δημητρακόπουλος, μετά τους προπηλακισμούς στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θέμης Δημητρακόπουλος είναι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, γνωστός στην Δυτ. Μακεδονία απο τις αιρετικές του προσεγγίσεις στα θέματα της γούνας.

Στην σελίδα του στο fb με αφορμή τα γεγονότα στο Αμύνταιο κάνει την δική του αυτοκριτική για την ανοχή που επέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση στο παρεθόν σε αντίστοιχα φαινόμενα. Ο κ. Δημητρακόπουλος μιλά για λαθεμένη αντιπολιτευτική συνταγή που υποδαύλισε στο παρελθόν την κοινωνική δυσαρέσκεια...... Τελικά ποτέ δεν είναι αργά!

 Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Η βίαιη διακοπή εκδήλωσης για το ασφαλιστικό της τοπικής οργάνωσης Σύριζα στο Αμύνταιο από ''αγανακτισμένους αγρότες'' που ωρύονταν ''εμείς τους φέραμε, εμείς θα τους διώξουμε'', οι κοπριές σε βουλευτικά γραφεία, η προ ημερών πολιορκία του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης στην Κομοτηνή, και τόσα άλλα επεισόδια βίαιης ''λαϊκής'' παρέμβασης'' του τελευταίου καιρού είναι φαινόμενα του πιο αδιέξοδου, χυδαίου και εντέλει απολίτικου λαϊκισμού.

Δεν θα κλείσω τα μάτια μου στο ότι όλος αυτός ο πολιτικός πρωτογονισμός είναι απόρροια και της δικής μας λαθεμένης –και εντελώς αχρείαστης– αντιπολιτευτικής συνταγής για εκμετάλλευση και υποδάυλιση της κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα χρόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Να δεχτούμε, λοιπόν, τις ευθύνες μας για το χάιδεμα και την ανοχή, ακόμη και την ενθάρρυνση από κάποιους εξ ημών, του λαϊκισμού όταν ήμασταν στην αντιπολίτευση.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε δημόσια και ευθαρσώς αυτό το σοβαρό λάθος μας. 
Και να αποκηρύξουμε τον λαϊκισμό από τη δική μας Αριστερά, τελεία και παύλα.

Θα επιμείνω βέβαια στο ότι η ζωή είναι πάντα –και στην πολιτική– ό,τι απομένει από εδώ κι εμπρός.
Πάμε, λοιπόν, παρακάτω, με επίγνωση του παρελθόντος, όσο πικρή κι αν είναι.
[ΘΔ]

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 08:15