Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 14:02

Φωτογραφίες από την παρουσίαση του βιβλίου ‘Ένα δράμι δύναμης’ στα public Κοζάνης

Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου 'Ένα δράμι δύναμης' του Γιώργου Τζιτζικάκη στο πολυκατάστημα public Κοζάνης.

Για το βιβλίο μίλησε η Μερόπη Βαχτσεβάνου «ο 12χρονος πρωταγωνιστής του βιβλίου μας εκμυστηρεύεται τα όσα έχει βιώσει στα πυκνά σκοτάδια της νύχτας στην Αθήνα. Προσπαθεί να βρει βαθιά μέσα του αυτό το ένα δράμι δύναμης και να αφήσει πίσω του τα όσα έζησε εκεί. Ο συγγραφέας μέσα από τον έντονο καταιγισμό συναισθημάτων, τις ζωντανές εικόνες και τη λεπτομερή σκιαγράφηση προσώπων και καταστάσεων ειδικά αυτή του πρωταγωνιστή, πέτυχε το μυθιστόρημά του να γίνει ιδιαίτερα ελκυστικό δίνοντας παράλληλα την αφορμή να ανοίξει συζήτηση για τις καταστάσεις που βιώνουν οι άνθρωποι στα σκοτάδια του υπόκοσμου, καταστάσεις που είναι ταυτόχρονα τόσο κοντά μας και τόσο μακριά μας με το μεγαλύτερο μέρος τους βρίσκεται στην αφάνεια ».
Ο συγγραφέας παρουσίασε και συζήτησε με το κοινό τα γεγονότα που αναφέρονται με συνταρακτικές λεπτομέρειες στις σελίδες του βιβλίου του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγγραφέας μετά την επιτυχία που σημείωσε το πέμπτο του βιβλίο 'Τ' αηδονιού το δάκρυ' από τις εκδόσεις Ωκεανίδα (2015) αγαπήθηκε ιδιαίτερα καθώς ψηφίστηκε από τους αναγνώστε του public ως ένα από τα δέκα επικρατέστερα βιβλία παίρνοντας δύο βραβεία στις κατηγορίες 'ελληνικό μυθιστόρημα' και ηρωίδα έμπνευση, αποκάλυψε πως είναι σε συζήτηση να γίνει ταινία.
Μερόπη Βαχτσεβάνου
Φωτογραφίες Δημήτρης Στραβού

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 14:13