Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 19:58

Το καλλιτεχνικό αντίο του Γιώτη Βασιλειάδη στο Θεατροδρόμιο και τους φανατικούς φίλους του θεατρικού σχήματος

Ανοιχτή επιστολή του Γιώτη Βασιλειάδη.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την διακοπή της συνεργασίας μου με το ΘΕΤΡΟΔΡΟΜΙΟ Κοζάνης, μια συνεργασία που διήρκησε μέχρι σήμερα, σχεδόν 35 χρόνια.

 Είχα την τύχη να είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της  ομάδας και μαζί με δεκάδες φίλους του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, που πέρασαν από την σκηνή του ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΥ,  την ενεργό συμμετοχή του θεατρόφιλου κοινού και την καθοριστική συνδρομή των φορέων, καταφέραμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης.

Τονίζω ιδιαίτερα το «ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ» για να καταδείξω ότι η πορεία του ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟΥ και η διαχρονική στήριξή του από το κοινό οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός  ότι οι παράγοντές του είναι πραγματικοί «εραστές της τέχνης» και ότι έκαναν μέχρι σήμερα οφείλεται στην αγάπη τους για το θέατρο και όχι για την προσωπική τους ανάδειξη ή για οποιοδήποτε οικονομικό όφελος.

Προσωπικά αισθάνομαι και πιστεύω ότι ανιδιοτελώς έχω προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσα για να γίνει το ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ η ομάδα που αναγνωρίζεται πανελλήνια, με συνεχείς βραβεύσεις, ως μία από τις καλύτερες ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ θεατρικές ομάδες. Πιστεύω ότι βοήθησα ώστε η ομάδα να έχει κοινούς στόχους που οδηγούν σε ένα όμορφο ταξίδι προσφοράς και προσωπικής ικανοποίησης.

Το ταξίδι ήταν δύσκολο. Υπήρξαν τεράστιες δυσκολίες, χρειάζονταν υπομονή και επιμονή, ώστε να επιτυγχάνεται κάθε φορά ο στόχος, με ελάχιστους ή μηδενικούς πόρους, αλλά με πολλή προσωπική δουλειά όλων, και με την αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη φίλων. Όμως ο αγώνας μας τελικά επιβραβεύτηκε.

Σήμερα όμως, μια ομάδα αγαπημένων συνεργατών και συνοδοιπόρων, αποφάσισαν να αλλάξουν τον προορισμό του ταξιδιού μας, ώστε το ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ να οδηγηθεί σε νέους δρόμους, άγνωστους μέχρι τώρα, δρόμους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ!!!

Παρά το γεγονός ότι έκανα μεγάλη προσπάθεια να πείσω ότι η απόφασή τους αυτή δεν οδηγεί πουθενά και είναι λάθος να ανακοπεί μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, αυτό δεν έγινε δυνατόν.

Μετά από την απόφαση αυτή, με πολλή πικρία υποχρεώθηκα να παραιτηθώ από το Διοικητικό Συμβούλιο και να αποχωρήσω από την ομάδα, αφού οι νέοι στόχοι της και ο νέος τρόπος λειτουργία της, δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Εύχομαι όμως ειλικρινά, το ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ να συνεχίσει την λαμπρή πορεία του.

Ο κύκλος μου στο ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ έκλεισε, αλλά η αγάπη μου για το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ δεν με άφησε ήσυχο. Μαζί με τους φίλους και συνοδοιπόρους μου τα τελευταία δέκα χρόνια στη σκηνή, οι οποίοι επίσης αποχώρησαν από το ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ για τους ίδιους λόγους, δημιουργήσαμε μία νέα θεατρική ερασιτεχνική ομάδα.

Το ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ είναι πραγματικότητα και υπόσχεται πολλές και νέες συγκινήσεις στους φίλους του ερασιτεχνικού θεάτρου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 20:04