Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 15:26

Παιχνίδια Λουνα Παρκ στα 20χρόνια Sourd Games- Πολλές εκπλήξεις στο party νεολαίας...και αναβίωση φανού Νεολαίας (video)

Το πρωί της Παρασκευής ξεκινά η πιο αγαπημένη μέρα των παιδιών στο πλαίσιο της Κοζανίτικης αποκριάς τα Sourd Games που για χρόνια ετοιμάζουν από κοινού οι

Πρόσκοποι της Κοζάνης με το ΣΥΝ και τον ΟΑΠΝ.
Φέτος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ η πρόεδρος του ΟΑΠΝ αποκάλυψε πως «τα sourd games θα έχουν ως κεντρικό τους θέμα τα Λουνα Παρκ. Καλούμε όλα τα παιδιά και αυτά που θα λάβουν μέρος στα παιχνίδια , αλλά και τα υπόλοιπα να έρθουν και να τα παρακολουθήσουν .» Τόνισε πως « Τα παιχνίδια θα είναι διαφορετικά καθώς τα Sourd Games κλείνουν φέτος 20 χρόνια ».
Επίσης το απόγευμα της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία θα παρελάσουν για πρώτη φορά νεολαίοι καρναβαλιστές στους δρόμους του κέντρου με την συνοδεία χάλκινων πνευστών.
Αξίζει να αναφερθεί πως φέτος θα αναβιώσει και ο φανός νεολαίας στην κεντρική πλατεία το βράδυ του Παρασκευής μια ιδέα και αφορμή του συμβουλίου νεολαίας «να συμμετάσχουν και να βιώσουν φοιτητές και η υπόλοιπη νεολαία την άλλη πλευρά την παραδοσιακή».
Ωστόσο πολλές εκπλήξεις περιμένουν τον κόσμο που θα παρευρεθεί το βράδυ του Σαββάτου στο καθιερωμένο πάρτι νεολαίας που διοργανώνει το τοπικό συμβούλιο νεολαίας με τον ΟΑΠΝ.
Ο Λευτέρης Γρηγοριάδης μέλος του τοπικού συμβουλίου νέων της πόλης καλεί όλο τον κόσμο και κυρίως την νεολαία να στηρίξει τις παραπάνω εκδηλώσεις.
ΜΕΡΟΠΗ ΒΑΧΤΣΕΒΑΝΟΥ

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 16:53

Πολυμέσα