Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 23:10

Με χορούς η εκδήλωση της Β΄ αδελφοποίησης μεταξύ δήμου Κοζάνης και Κοινότητα Μοσφιλωτής Λάρνακας Κύπρου – Από το 2009 ξεκίνησε η διαδικασία (video-photo)

Το βράδυ του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της πόλης πραγματοποιήθηκε η χορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Β΄φάσης αδελφοποίησης του Δήμου Κοζάνης με την

Κοινότητα Μοσφιλωτής Λάρνακας Κύπρου.
Η εκδήλωση περιλάμβανε ανταλλαγή αναμνηστικών από τον πρόεδρο της Μοσφιλωτής Γεώργιο Παμπαρή στον Αντώνη Κύρινα, στον Αριστείδη Παπαδόπουλο και αντίστροφα. 'Έπειτα τον χορό άρχισαν η χορευτική ομάδα Μοσφιλωτής Λάρνακας Κύπρου και ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίας Παρασκευής Κοζάνης. Στο τέλος ο κόσμος γεύτηκε κυπριακή πίτα με χαλλούμι.
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κοζάνης Αντώνης Κύρινας ανέφερε «μία διαδικασία που ξεκίνησε η τοπική κοινότητα Αγίας Παρασκευής εδώ και πολλά χρόνια και σήμερα πήρε επίσημη διάσταση. Πριν από λίγο υπογράφτηκε στο δημαρχείο το πρωτόκολλο αδελφοποίησης και αυτό ελπίζουμε να είναι η απαρχή για μια ανταλλαγή σε όλα τα επίπεδα » . Ο πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγίας Παρασκευής Κοζάνης Αριστείδης Παπαδόπουλος -ο οποίος διατηρεί τα τελευταία χρόνια στενούς δεσμούς με την Κοινότητα Μοσφιλωτής και τον Πρόεδρο της- τόνισε «ξεκίνησε το 2009 και σήμερα ολοκληρώνεται με μεγάλη επιτυχία », ενώ από τη μεριά του ο Γιώργος Παμπαρής «είμαστε ευγνώμονες με τους ανθρώπους που γνωρίσαμε γιατί είναι ζεστοί για αυτό προχωρήσαμε στην αδελφοποίηση.»
Την εκδήλωσε παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Βαλαής και Γιάννης Ιωαννίδης και αρκετός κόσμος.
Αξίζει να αναφερθεί πως το πρωτόκολλο αδελφοποίησης υπεγράφη στην Κοινότητα Μοσφιλωτής Λάρνακας Κύπρου, την Τρίτη 24 Μαίου 2016 από τον πρόεδρο Αγίας Παρασκευής Κοζάνης Αριστείδη Παπαδόπουλο σε Ά φάση, με σκοπό την προαγωγή συνεργασίας στους τομείς τουρισμού, παράδοσης, πολιτισμού, οικονομίας και μόρφωσης.

Μερόπη Βαχτσεβάνου 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016 23:23

Πολυμέσα