Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 29 Μαϊος 2016 20:40

Οι σπουδαστές του Εικαστικού Εργαστηρίου Κοζάνης εκθέτουν τα έργα τους στην κεντρική πλατεία (photo)

Εξήντα έργα από δεκαπέντε συμμετοχές εκθέτονται στην κεντρική πλατεία της πόλης από τα μέλη του Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων και

του Τμήματος Προετοιμασίας για τις Σχολές Καλών Τεχνών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Κοζάνης.
Σκοπός της εκδήλωσης η ύπαρξη και η δουλειά του εικαστικού εργαστηρίου «εδώ και χρόνια μέσα από τα έργα των συμμετεχόντων απευθύνουμε κάλεσμα σε όσους δεν γνωρίζουν την ύπαρξή του. Το εικαστικό είναι μια κοιτίδα τέχνης και πολιτισμού όπου κοινωνούμε γνώσεις, ιδέες, απόψεις, χωρίς κηδεμονίες και δογματισμούς. Προσδοκία μας η βίωση και εν τέλει η πραγμάτωση τους έργου ως μια φυσική πράξη», ανέφερε ο εικαστικός δάσκαλος ζωγραφικής Χρήστος Βογιατζής.
Οι ζωγραφιές των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου θα κοσμούν την πλατεία από σήμερα 29 Μαΐου μέχρι και τις 4 Ιουνίου από τις 18:00 έως τις 21:00, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να δει από κοντά αποτυπωμένη σε καμβά τη δουλειά της χρονιάς που πέρασε.
Τα έργα ανήκουν Βάσσου Μαρία, Καλημέρης Δημήτρης, Καραγιάννη Φωτεινή, Λαγού Σταματία, Μανωλιά Τζένη, Μπακογιάννη Κατερίνα, Μπάγγου Γιώτα, Μπλιούμης Σταύρος, Παπαδοπούλου Αγγελική, Σκρέκα Αντιγόνη, Σπόντη Ελισάβετ, Τζήκα Έφη, Τσαντεκίδου Χρυσούλα, Τυροδήμου Μαρία και Ωρολογά Ελένη.
Ρεπορτάζ, photo Μερόπη Βαχτσεβάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Μαϊος 2016 20:52