Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 19:01

Η νέα παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης ''ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ'' φωτογραφίες απο τις πρόβες

Η παράσταση ''Τα σαράντα κλειδιά'' ανέβηκε το 2008 στην Πειραματική σκηνή της Τέχνης στην Θεσσαλονίκη.

Γνώρισε μεγάλες δόξες στην συμπρωτεύουσα αφού διασκέδασε τα παιδιά για περισσότερο απο τρία χρόνια. Εσπασε ρεκόρ εισιτηρίων και θεωρείται μια απο τις ωραιότερες και διδακτικότερες παραστάσεις που μπορούν να δούν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Η παράσταση αυτή την περίοδο ειναι στις πρόβες στο ΔΗΠΕΘΕ. Λίγα λόγια για το έργο.

Μια ιστορία αγάπης με πολλές περιπέτειες, μια πρωτότυπη παράσταση γεμάτη θεατρικά ευρήματα και μουσική, όπου οι ηθοποιοί αφηγούνται το παραμύθι και ταυτόχρονα το παίζουν, εκτελούν τα τραγούδια, πλάθουν μπροστά μας τα σκηνικά, κατεβαίνουν στην πλατεία και συνεργάζονται με τους θεατές, είναι αεικίνητοι. Μια παράσταση για όλες τις ηλικίες, που εξοικειώνει τους νεαρούς θεατές με τη γλώσσα του θεάτρου και τους κώδικες της αφήγησης. Τέσσερις νέοι, ένα κορίτσι και τα τρία αδέλφια του, πασχίζουν να επιζήσουν και να κατακτήσουν την ευτυχία μέσα από μεγάλους κινδύνους και δύσκολες δοκιμασίες, με όπλα το θάρρος, την αγάπη, το χιούμορ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 09:03